Megbízható partner a Budapesti irodapiacon

Lépjen kapcsolatba velünk

Ide jön a szám programból

Kérdése van?

Elküldöm

Tanácsadás

A TCL Csoport tevékenységének középontjába a tanácsadást helyezi, melynek lényege ügyfeleink azonnali és hatékony segítése felmerülő igényeik és problémáik megoldásában. Legyen szó bérlőről vagy tulajdonosról, az irodapiacon mindkét félnek jelentős összegekben mérhető, elemi szükséglete olyan szakértők igénybevétele, akik naprakész és széleskörű piaci ismereteikkel támogatják a legjövedelmezőbb lehetőségek elérésében és a potenciális veszteségek elhárításában.

Tíz éve a piacon

Cégcsoportunk az elmúlt tíz évben szerteágazó tapasztalatot szerzett ezen a területen, mindegyik bérlői és bérbeadói ügyletünk kulcseleme a gyors, személyes tanácsadás. Munkatársaink a lokációk, az irodaházak, a bérlők és a bérbeadók alapos ismeretével, átfogó piacképpel vezetik végig ügyfeleinket az igények felmérülésétől az ügyletek jogi lezárásáig. Az igényfelmérést követően minden esetben azonnali és precíz piaci elemzést teszünk le az ügyfél asztalára, amit egy konkrét irodakeresési vagy bérbeadási stratégia, majd a kiválasztott megoldás megvalósítása követ.

Irodapiaci tanácsadás

Ügyfeleink kezdettől fogva biztosak lehetnek abban, hogy szervezetük a legjobb megoldást kapja. Tanácsadó szolgáltatásunk budapesti irodapiacon egyedülálló eleme cégcsoportunk függetlensége. Multinacionális ingatlan-tanácsadó versenytársainkal szemben nincs kizárólagos elköteleződésünk egyetlen ingatlanpiaci szereplő felé sem. Szolgáltatásunk hitelességét és hatékonyságát referenciáink hosszú sora bizonyítja: a TCL Csoport segített irodát találni számos hazai és multinacionális nagyvállalatnak, gyógyszercégeknek, feldolgozóipari és energiavállalatoknak, pénzügyi szervezeteknek és nagy állami intézményeknek egyaránt.

Saját tapasztalatok

Tanácsadói tevékenységünk részeként leendő vagy korábbi bérlő és bérbeadó ügyfeleinknek gazdasági elemzésekkel alátámasztott hatékonyságnövelési javaslatokat teszünk, és aktívan részt veszünk az irodaterületek leghatékonyabb kialakításának megtervezésében is. Utóbbiban a TCL Csoport saját tulajdonosi tapasztalatára is támaszkodhat. Tower Offices projektünkkel 2013-ban saját szolgáltatott irodát alakítottunk ki a West End Business Centerben, melyet a rendkívül magas színvonalnak köszönhetően egy év alatt sikerült feltölteni.

Szolgáltatott iroda

A sikeres projektet egy újabb szolgáltatott iroda, a még magasabb színvonalú MOM Park Offices létrehozása követte, amely már a megnyitás pillanatában 50 százalékos kihasználtsággal indult. Szolgáltatott irodáinkat olyan jelentős piaci szereplőknek adtuk bérbe, mint például a Sandoz Hungária Kft., a Bayer Hungária, a Goodman Hungary, és olyan fontos állami szervezeteknek, mint a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. vagy a Nemzetstratégiai Kutatóintézet. Az ötlet nemzetközi sikerét mutatja, hogy rövid időn belül felkeltette a világ egyik legnagyobb irodabérleti szolgáltatója érdeklődését, és később a vállalat felvásárolta a projektet. 

Esettanulmányok

Több száz fős, exkluzív iroda hetek alatt

Ezt mi vis maiornak hívjuk, és megoldjuk.
1

Felépítettük, feltöltöttük, eladtuk

2 prémium lokáció | 70 iroda helyiség | 2300 nm iroda
2

Tower Commercial Leasing

1132 Budapest, Váci út 22-24.

www.tclbudapest.com

Ide jön a szám programból

© 2017 Tower Commercial Leasing | Minden jog fenntartva