Megbízható partner a Budapesti irodapiacon

Lépjen kapcsolatba velünk

Ide jön a szám programból

Kérdése van?

Elküldöm

Esettanulmány

Felépítettük, 120 százalékra pörgettük, eladtuk

Kockázatos lépésre szántuk el magunkat: szolgáltatott irodák tulajdonosai és bérbeadói lettünk a válság kellős közepén. A sikerünk a világ legnagyobb irodabérleti szolgáltatójának is szemet szúrt.

Tower Offices

A kihívás

A TCL Csoport egyik legnagyobb sikertörténete 2012 végén kezdődött, amikor kis, hazai ingatlan-tanácsadó cégként úgy döntöttünk, az irodaközvetítéssel párhuzamosan átlépünk a bérbeadói oldalra, és saját tulajdonú irodánkat töltjük fel bérlőkkel. Kézenfekvő volt, hogy szolgáltatott irodákat alakítunk ki, hiszen az azonnal költözhető, teljesen felszerelt, többlet szolgáltatásokkal ellátott irodák jobb és gyorsabb megtérülést ígértek a hagyományos irodáknál.

Sok cégnek ugyanis egyszerűbb, olcsóbb, és a bérleti időt tekintve rugalmasabb szolgáltatott irodába költözni, ahol a tulajdonos nem ír elő 5 éves bérleti időt, és a teljesen felszerelt, recepcióval, technikai infrastruktúrával, professzionális üzleti bútorokkal ellátott iroda kialakítására sem kell költenie.

Tower Offices

A megvalósítás

A tervet gyors megvalósítás követte: egy kiváló lokációban, a West End Business Centerben 2013 júniusára kialakítottunk egy modern szolgáltatott iroda centert, és ezzel útjára indult a Tower Offices. Stratégiánk része volt, hogy az irodák minősége jóval meghaladta az akkori budapesti színvonalat, a londoni és bécsi trendekhez igazodott. Kiváló minőségű berendezéssel, exkluzív tárgyalóval, saját fitnesszel, telefonáló fülkével és többlet szolgáltatásokkal kínáltuk az irodákat. További előnyünk volt, hogy az irodacenterünk brandjének hangsúlyozása helyett, nálunk az ügyfél érezhette középpontban magát, és partnerei előtt nagyobb presztízzsel tudott megjelenni.

Irodáink kihasználtsága olyan hamar meghaladta a 100 százalékot, hogy fél éven belül bővülnünk kellett. Ezzel újabb szintet léptünk, és megnyitottuk a MOM Park Offices-t, ahol egy még jobb lokáció, még magasabb színvonalú irodáit kínáltuk, a városra néző panorámával és füvesített terasszal. A MOM Park Offices is nagy sikert aratott, és már a megnyitás pillanatában 50 százalékos volt a kihasználtság. Egy éven belül mindkét irodacenterünk 120 százalékos kihasználtsággal működött.

Tower Offices

Az eredmény

A saját  szolgáltató centerek egyedülállóvá tették ingatlantanácsadói üzletágunkat is, és a nagy rugalmasságot igénylő megkereséseket saját erőből tudtuk biztosítani. Londonból a Providentnek másfél hónapon keresztül biztosítottunk 5 irodát egy budapesti projektmunkához.

Szolgáltatott irodáinkat olyan jelentős piaci szereplőknek adtuk bérbe, mint például a Sandoz Hungária Kft., a Bayer Hungária, a Goodman Hungary, és olyan fontos állami szervezeteknek, mint a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. vagy a Nemzetstratégiai Kutatóintézet.

Tower Offices references

Az ötlet nemzetközi sikerét mutatja, hogy rövid időn belül felkeltette a világ egyik legnagyobb irodabérleti szolgáltatója érdeklődését, és a vállalat kiváló feltételekkel felvásárolta a projektet.

Köszönjük az iroda-bemutatásokat – abszolút profi módon lettek számunkra prezentálva.

Rudasits Ákos
Head of Online Operations and Support

További esettanulmányok

Több száz fős, exkluzív iroda hetek alatt

Ezt mi vis maiornak hívjuk, és megoldjuk.
1

Felépítettük, feltöltöttük, eladtuk

2 prémium lokáció | 70 iroda helyiség | 2300 nm iroda
2

Tower Commercial Leasing

1132 Budapest, Váci út 22-24.

www.tclbudapest.com

Ide jön a szám programból

© 2017 Tower Commercial Leasing | Minden jog fenntartva