Megbízható partner a Budapesti irodapiacon

Lépjen kapcsolatba velünk

Ide jön a szám programból

Kérdése van?

Elküldöm

Esettanulmány

Több száz fős, exkluzív iroda hetek alatt

Az ingatlanpiacon mindenki rábólintana, hogy pár hét alatt lehetetlen több ezer négyzetméteres, magas színvonalú irodába költöztetni egy nagy szervezetet. A TCL Csoportnál ezt vis majornak hívjuk, és megoldjuk.

Komoly kihívás - Gyors válasz

 

A bérlőképviselet során nagy kihívás és a szakmai tapasztalat igazi fokmérője, amikor vis major helyzeteket kell megoldani rendkívül rövid idő alatt, ugyanakkor az ügyfél által elvárható magas színvonalon. Az ilyenkor felmerülő igények gyakran meghaladják a megszokott piaci kereteket, ezért megoldhatatlanok a helyi ingatlanpiac naprakész ismerete és szerteágazó bizalmi kapcsolatok nélkül. A TCL Csoport munkatársai az elmúlt években számos ilyen esetet oldottak meg, az ügyfelek nagy megelégedésére.

 

Trouble in office search in Budapest

 

Ilyen szakmai kihívást jelentett például a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara esete, melynek vezetője 2012 végén sürgős igénnyel kereste meg a TCL Csoportot. A több száz fős szervezetnek heteken belül új irodát kellett bérelnie, mivel Kossuth téri irodaházából egy felújítás miatt költözésre kényszerült.

A telefonos érdeklődésre szervezetünk rendkívül gyorsan reagált: perceken belül megtörtént a visszahívás az igénynek megfelelő irodakínálattal, és az ügyfél képviselőjének órákon belül, még aznap személyesen bemutattuk a javasolt irodaházakat. A gyors válasznak köszönhetően csoportunk bérlőképviseleti megbízást kapott a kamarától.

1 év helyett másfél hónap

 

A kamarának a belváros szívében, magas színvonalú irodaházban található több ezer négyzetméteres irodaterületre volt szüksége. Az irodaházak megtekintését követően a TCL Csoport újabb tanácsadást és részletes elemzést nyújtott a kamarának. Végül az ügyfél a Bankcenter mellett döntött, ahová hatáidőre, másfél hónapon belül beköltözhetett. A megszokott piaci paraméterek szerint egy ekkora, magas színvonalú irodába az igény felmerülésétől számítva fél-egy éven belül költözik be egy szervezet. Egyedül a terület kialakítása 3 hónapba telik az irodaházaknak a szerződéskötést követően.

 

MKI iroda Bank center

 

A gyors és sikeres megoldásban cégcsoportunk piacismerete és kiváló kapcsolata az irodaházak tulajdonosával jelentős szerepet játszott. Mivel cégcsoportunk független, egyetlen irodaháznak sem kizárólagos képviselője, az akkori piaci feltételekhez képest az ügyfél nagyságrendekkel kedvezőbben és jobb kondíciókkal jutott hozzá a főváros egy legexkluzívabb irodaházában egy kétszintes, panorámás irodaterülethez.

És itt még nem volt vége

 

Az együttműködés a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával a beköltözést követően sem maradt abba, ugyanis bérlői képviseletét a TCL Csoport a szerződéskötés után sem tekinti lezártnak. Figyelemmel kísértük a kamara igényeit az új helyen, és segítettünk megoldást találni a bérleti időszakban felmerült bővülési igényére.

A bérleti szerződés lejárta előtt a hosszabbításról szóló döntésben ismét tanácsadóként támogattuk a szervezetet, amely újabb piaci elemzésekkel és az alkalmas irodaházak megversenyeztetésével járt. Ennek a támogatásnak köszönhetően a kamara jobb tárgyalási pozícióból tudott szerződést hosszabbítani a korábbinál nagyobb területre, a piaci paraméterekhez képest ismét lényegesen kedvezőbb feltételekkel.

 

Iroda megoldás

Nagyon szépen köszönjük fáradozásaikat az év végi hajtás közepette is!

Szeri Balázs
ingatlangazdálkodási manager

További esettanulmányok

Felépítettük, feltöltöttük, eladtuk

2 prémium lokáció | 70 iroda helyiség | 2300 nm iroda
1

Több száz fős, exkluzív iroda hetek alatt

Ezt mi vis maiornak hívjuk, és megoldjuk.
2

Tower Commercial Leasing

1132 Budapest, Váci út 22-24.
Tel.: +36 1 808 9440

www.tclbudapest.com

Ide jön a szám programból

© 2017 Tower Commercial Leasing | Minden jog fenntartva