Megbízható partner a Budapesti irodapiacon

Lépjen kapcsolatba velünk

Ide jön a szám programból

Kérdése van?

Elküldöm

Bérbeadó képviselet

A TCL Csoport sokéves bérlőképviseleti és bérbeadói tanácsadói tapasztalata alapján tisztában van azzal, milyen nagy érték az irodaházak tulajdonosai számára, ha a lehető legrövidebb időn belül szerződést köthetnek egy nagy vonzerőt generáló bérlővel. Egy jelentős cég neve biztosítja, hogy az új ingatlan egy éven belül megtelik bérlőkkel. Egy üresen álló irodaház vagy egy megüresedett, jelentős nagyságú irodaterület pedig komoly finanszírozási terhet jelent a tulajdonosoknak.

Bérbeadói igények

A TCL Csoport gyors közvetítőképessége és hazai piacismerete különösen fontos előny ezen a területen a lassabban reagáló multinacionális versenytársakkal szemben. Információszerző kapacitásunk és nem bürokratikus működési modellünk kiemelkedő a budapesti ingatlanpiacon. Munkatársaink a felmerülő igények felmérését követően rövid időn belül teljeskörű bérbeadói stratégiát készítenek a TCL Csoportot megkereső irodaház-tulajdonosoknak.  

Az elmúlt tíz évben több ezer ügyletben képviseltük bérlők és tulajdonosok érdekeit egyaránt, számos irodaház és bérlő között közvetítettek munkatársaink, és döntő szerepük volt az ügyletek megvalósulásában. Tevékenységünk alatt széleskörű tapasztalatra és a hazai irodapiac alapos ismeretére tettünk szert: láttuk a válságot megelőző aranykort, a válság időszakában a szűkülő kereslet következtében kialakult bérlői piacot, és naprakészen követjük az elmúlt évek fellendülésének köszönhető szűkülő kínálatot és erősödő tulajdonosi pozíciókat.

Iroda recepció

Szoros együttműködés

Kiváló, bizalmi kapcsolatot ápolunk a budapesti ingatlanpiac tulajdonosi köreivel, akik gyakran megkeresnek minket igényeikkel, melyekre a TCL Csoport munkatársai megbízható, gyors és rugalmas megoldásokkal reagálnak. Évekre visszanyúlik és ma is tart sikeres együttműködésünk a Bankcenterrel, amelybe olyan jelentős bérlőket költöztettünk, mint például a Diagnoscan Magyarország Kft., a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara vagy az ACE Europe.

Cégcsoportunknak jelentős szerepe volt a válság időszakára elkészült DC Offices 100 százalékos feltöltésében is, ahová a Techtronic Industries Kft.-t és a Hasznaltauto.hu-t sikerült bérlőként megnyernünk. Hasonló szerepünk volt a József Nádor Irodaház feltöltöltésében is, amelybe több ügyvédi iroda beköltözését segítettük tanácsadásunkkal.  

A bérbeadók és a bérlők közötti ügyletek tanácsadói segítése különösen fontossá válik a következő időszakban, melyben a budapesti irodapiac több százezer négyzetméterrel bővül. Az újabb kapacitás előértékesítése már jelenleg, 2017-ben folyamatban van, melynek következtében erősödő bérbeadói versenyre számíthatunk. Ugyancsak gerjeszti az irodapiacot az állami szerepvállalás erősödése az irodapiaci kapacitásbővítésben. 

Irodapiac kíváló ismerete

A bérbeadók igényeinek teljesítését jelentős mértékben segíti a TCL Csoport szerteágazó ingatlanpiaci tevékenysége, melynek köszönhetően munkatársaink havonta több ezer ügyféltől kapnak megkeresést, és éves szinten több százezer leadet generálnak nemzetközi és hazai szinten. A cégcsoport külföldi tulajdonosokra specializált 1000 luxusingatlant kezelő részlege, a Budapest Luxury Apartments, a Catherine Dickens Properties és a Eurocenter Properties ugyancsak komoly külföldi ügyfélkört jelent partnereinknek. A TCL emiatt rendszeresen kommunikál a külföldi piacokkal, és gyakran szervez külföldi tulajdonosi találkozókat. 

A közvetítést és a bérbeadók igényeinek kiszolgálását nagyban segíti, hogy a TCL Csoport széleskörű marketingtevékenységgel van jelen az ingatlanpiacon, megelőzve nemzetközi versenytársait. Tevékenységünket 23 saját, az aktuális trendekkel folyamatosan lépést tartó, szakirányú honlapon közvetítjük. Felületeinken, például Új iroda és Budapest Offices honlapunkon folyamatosan elérhető az aktuális magas színvonalú irodakínálat, nem hirdetett tartalomként, melyeknek köszönhetően számos bérlő és bérbeadó között létesítünk kapcsolatot.  

A bérbeadókat a TCL Csoport saját tulajdonosi, bérbeadói tapasztalatával is segíti. Kívülről, belülről ismeri a piacot – tulajdonosként és tanácsadóként is, ennek köszönhetően hiteles ingatlanpiaci szakértelemmel képes képviselni a tulajdonosok érdekeit a hagyományos bérbeadásban, szolgáltatott irodák bérbeadásában, valamint szolgáltatói centerek felépítésében egyaránt. Tower Offices projektünkkel 2013-ban saját szolgáltatott irodát alakítottunk ki a West End Business Centerben, melyet a rendkívül magas színvonalnak köszönhetően egy év alatt sikerült feltölteni.

Iroda

Szakértelem

A sikeres projektet egy újabb szolgáltatott iroda, a még magasabb színvonalú MOM Park Offices létrehozása követte, amely már a megnyitás pillanatában 50 százalékos feltöltöttséggel indult. Szolgáltatott irodáinkat olyan jelentős piaci szereplőknek adtuk bérbe, mint például a Sandoz Hungária Kft., a Bayer Hungária, a Goodman Hungary, és olyan fontos állami szervezeteknek, mint a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. vagy a Nemzetstratégiai Kutatóintézet. Az ötlet nemzetközi sikerét mutatja, hogy rövid időn belül felkeltette a világ egyik legnagyobb irodabérleti szolgáltatójának érdeklődését, amely később felvásárolta a projektet. 

Esettanulmányok

Több száz fős, exkluzív iroda hetek alatt

Ezt mi vis maiornak hívjuk, és megoldjuk.
1

Felépítettük, feltöltöttük, eladtuk

2 prémium lokáció | 70 iroda helyiség | 2300 nm iroda
2

Tower Commercial Leasing

1132 Budapest, Váci út 22-24.

www.tclbudapest.com

Ide jön a szám programból

© 2017 Tower Commercial Leasing | Minden jog fenntartva