Megbízható partner a Budapesti irodapiacon

Lépjen kapcsolatba velünk

Ide jön a szám programból

Kérdése van?

Elküldöm

Irodapiaci hírek

Új irodaberuházások - Hamarosan elérhető irodák budapesten

2017, november 17

Következő cikkünkben Pest új irodaházait mutatjuk be, amelyek jelenleg kivitelezés alatt vannak, viszont 2018-ban többségük már költözhetővé válik.
Nyilván valóan Pest legfrekventáltabb területe a Váci folyosó, ha új irodházakról van szó. Az alábbiakban is bemutatott több épülő irodaház innen származik, de ne felejtsük el, hogy Pest más városrészeiben is fel-felbukkan új irodaház, amely tárt karokkal várja bérlőit.

1. Agora Park

A “Mini Manhattan”-ként is emlegetett Agora Park a HB Reavis ingatlanfejlesztő vállalat új, spekulatív beruházása Pest legnépszerűbb irodafolyosóján, a Váci úton. Az Agora Budapest projekt keretében összesen 136 ezer bruttó bérbeadható terület épül öt év alatt, öt épületben. A beruházás egyik különlegessége, hogy a tervezők figyeltek arra is, hogy az építkezés alatt kialakított közparkkal és sétáló utakkal kényelmesebbé tegyék az arrajárók számára a munkálatok idejét. Az Árpád-híd lábánál elhelyezkedő teljes komplexum 2023-ra készülhet el.
https://hbreavis.com/hu/projektek/agora-budapest/

2. Promenade Gardens

Szintén a Váci út újabb fejlesztése a Horizon Develepment új projektje. Környezettudatos és modern – ez a mottója az újonnan épülő irodaberuházásnak. Kiváló műszaki megoldásokkal, kedvező elhelyezkedéssel, fenntartható megoldásokkal és számos szolgáltatással várja a bérlőket a 25 ezer négyzetméteres irodáház. Az irodaház 2018-ra készülhet el.
http://www.promenadegardens.hu/hu/

Promenade Gardens

3. GTC Whitehouse

Az 1910-ben épült Felvonógyár épületének megőrzésével épül a GTC Csoport budapesti új irodaháza, a Whitehouse. A tervek szerint a századfordulós felújított liftgyár épületében 2000 négyzetméter loftiroda kialakítására kerül sor, míg az épület mellett egy 21.500 négyzetméter alapterületű, környezettudatos és modern új irodaépület kap helyet. Emeletenként 250-2.880 négyzetméter bérelhető irodatér várja a cégeket, számos szolgáltatással, könnyű megközelíthetőséggel. Megnyitása 2018 áprilisára várható.
http://www.gtcwhitehouse.hu

 GTC Whitehouse

4. Magyar Telekom székház

A Groupama Aréna szomszédságában épülő új székház az ország vezető távközlési szolgáltatójának új főhadiszállása lesz majd. Az 55 ezer négyzetméter alapterületű irodaépületetre 15 éves bérleti szerződést kötött a Wing Csoport és a Telekom Csoport. Magyarország legnagyobb, egy irodaépületben megvalósuló fejlesztése várhatóan 2018 második felében készül el.
http://www.wing.hu/project/telekom-headquarters?lang=hu

 Telekom Székház

5. Advance Tower

Új irodaházzal bővül a Futureal-csoport portfóliója a Váci úton elkezdődött új beruházásával. A közel 12 ezer négyzetméter bérbe adható alapterületű Advance Tower irodaház építése 11 milliárd forintnak megfelelő összegből épül, és a tervek szerint 2018 elejére kerül átadásra.
https://www.futurealgroup.com/hu/projects/advance-tower/

Adwance Tower 

Tower Commercial Leasing

1132 Budapest, Váci út 22-24.
Tel.: +36 1 808 9440

www.tclbudapest.com

Ide jön a szám programból

© 2017 Tower Commercial Leasing | Minden jog fenntartva