Megbízható partner a Budapesti irodapiacon

Lépjen kapcsolatba velünk

Ide jön a szám programból

Kérdése van?

Elküldöm

Irodapiaci hírek

Növekvő irodakínálat Budán – Mutatunk 5 szuper irodaberuházást

2017, november 18

Sorozatunkban bemutatunk 5 budai és 5 pesti irodafejlesztést, melyeket 2018-2019-ben vehetnek birtokban tulajdonosaik, bérlőik. Az első részben Buda új gyöngyszemeit vesszük sorra. 

Ha budapesti irodafejlesztésről van szó, a hírekben gyakran mellőzötté válik Buda, hiszen mindent visz a pesti oldalon a Váci út, és alkalmanként más kerületek. Persze ha jól körbenézünk, Buda sincsen lemaradva; itt is találunk bámulatos irodafejlesztéseket, melyek átírják a következő évek budai irodakínálatát.

1. Bartók udvar II. ütem

A tulajdonos Infogroup három ütemben tervezi az épületegyüttes átadását, az első fázis 2018 végére készülhet el. Az irodapark “A+” kategóriás új irodaháza  mintegy 24 ezer négyzetméter alapterületével, “finom avantgárd stílusjegyeivel,  magas szintű építészeti megoldásaival, nagy zöld közösségi tereivel, egyedi teraszokkal” várja majd a bérlőket. Az ingatlan értékét tovább növeli a tervek alapján kiérdemelt nagyon jó zöld minősítés.
http://bartokudvar.hu/hu 

2. Buda Palota

Az impozáns külsejű és méretű Postapalota Buda Palota néven újul meg. Az épület szecessziós jellegét megtartva építik át 18,5 ezer négyzetméteres irodaházzá Buda egyik ikonikus épületét. A felújítás már elkezdődött, a tervek szerint 2018 végén adják át. A projekt különlegessége, hogy a tornyot a Várfok utca felől megnyitják majd a látogatók számára , akik kilátóként használhatják azt. 

Buda Palota

3. Hillside Offices

Az Alkotás út és a Csörsz utca találkozásánál, a MOM Park és a Novotel mellett épül a HillSide Offices. Minden bérlői igényt premium megoldásokkal szeretne a tervező kielégíteni. A nagyon modern, nagyon környezettudatos, nagyjából 22 ezer négyzetméternyi bérbeadható irodaterület 2018 nyarán kerül átadásra. Kiváló megközelíthetősége, és magas szintű szolgáltatásai miatt már most számos bérlővel zajlanak a tárgyalások.
http://hillsideoffices.hu/hu

Hillside Offices

4. Budapart Gate

Szintén a legnagyobb irodafejlesztések közé tartozik a BudaPart városközpont projekt keretében megvalósuló irodaközpont. Mintegy 20 ezer négyzetméternyi irodaterület létesül, melyek közül az A+ kategóriás, LEED minősítéssel rendelkező BudaPart Gate irodaház már épül a Market Építő Zrt. kivitelezésében. Az irodaház tervezett befejezési ideje 2019 eleje.
http://www.budapart.hu/

Budapart Gate

5. Ecodome

“A korszerű Ecodome irodaház ötvözi a modern és a klasszikus vonalakat. Célunk, hogy egy kiemelkedő, zöld, meghatározó épületet hozzunk létre a környéken.” – így jellemezte a Redwood Real Estate Holding tulajdonosa az épülő irodakomplexumot. Az elkészült irdoaház számos szolgáltatással kíván hozzájárulni a dolgozók komfortjához – mint például a biciklitárolók, zuhanyzók, öltözők, elektromos autótöltők kialakítása. Az átadás tervezett ideje 2018 első fele.
http://ecodom.irodahaz.info

Ecodome

Tower Commercial Leasing

1132 Budapest, Váci út 22-24.
Tel.: +36 1 808 9440

www.tclbudapest.com

Ide jön a szám programból

© 2017 Tower Commercial Leasing | Minden jog fenntartva