Megbízható partner a Budapesti irodapiacon

Lépjen kapcsolatba velünk

Ide jön a szám programból

Kérdése van?

Elküldöm

Esettanulmány

A tanácsadás értéke a valódi üzleti előny

Az ügyfeleknek azonnali és konkrét gyakorlati megoldásra van szüksége, bérlőknek és tulajdonosoknak egyaránt. Kevés fontosabb szabály van az ingatlan-tanácsadó szakmában annál, hogy a tanácsadás lényege a gyors gyakorlati megoldás. Az ügyfélnek arra van szüksége, hogy valódi üzleti előnyt jelentő információt és segítséget kapjon, mégpedig a lehető legrövidebb időn belül. A TCL Csoport munkatársai tisztában vannak ezzel, ennek az egyszerű szabálynak a betartása számos sikeres ügyletet eredményezett tevékenységünk során.

 

Megoldás egy nap alatt

 

Ennek az irányultságnak köszönhetően kapta meg a cégcsoport például a Nitrogénművek Zrt. bérlőképviseletét. A nagyvállalat milliárdos tulajdonosa egy alkalommal személyesen tekintett meg egy budapesti irodát, amit egy multinacionális ingatlan-tanácsadó cég mutatott be neki. Azonban a bemutatás során nem tudtak azonnal válaszolni az ügyfél kérdéseire, ezért az együttműködés meghiúsult.

MOM iroda Nitrogenmuvek

Ezt követően kereste meg a Nitrogénművek Zrt. képviselője a TCL Csoportot. Munkatársunk azonnal reagált az igényre, így egy nap alatt megszületett a megállapodás, és a vállalatnak a MOM Parkban találtunk irodát. 

Még meg sem hirdették a területet...

 

Ugyancsak a gyors, megoldásorientált tanácsadásnak köszönhette a TCL Csoport a Diagnoscan Magyarország Kft. bérlőképviseletét. Az orvosi szolgáltatásokat nyújtó cég vezetője azzal a sürgős igénnyel kereste meg munkatársunkat, hogy a multinacionális anyacég legnagyobb európai központját szeretné Budapesten elhelyezni hónapokon belül, de hosszú ideje nem találnak megfelelő helyet az egyik nemzetközi ingatlan-tanácsadó segítségével.

Diagnoscan in Bank Center

Órákon belül megszületett a megoldás, és a társaságot ezt követően 10 évre leszerződtettük a Bankcenter bérlőjeként egy olyan irodaterületre, amit még meg sem hirdetett az irodaház. A gyors megállapodásba jelentős átalakítási költségek is bekerültek, ami ilyen rövid határidővel más esetekben lehetetlen az irodapiacon.

 

A válság kellős közepén

 

Gyors gyakorlati megoldásokat jelentő tanácsadásra nem csak a bérlőknek van szüksége, a bérbeadók is erre kényszerülnek. Egy kihasználatlan irodaház ugyanis óriási finanszírozási terhet jelent a tulajdonosoknak. Ezzel a kihívással szembesült a TCL Csoport a DC Officies esetében. A modern, 2009-ben épült irodaházat a válság kellős közepén sikerült befejezni, éppen akkor, amikor a bérlői kereslet drasztikusan megcsappant és jelentős irodakínálat uralta a piacot.

DC Offices

Az irodaház tulajdonosa azzal kereste meg cégünket, hogy hiába bízták meg az egyik legnagyobb nemzetközi ingatlan-tanácsadó céget, nem sikerült bérlőket találni. A TCL Csoport megbízása azonnal érezhető javulást eredményezett, és munkatársaink jelentős mértékben hozzájárultak az irodaház teljes feltöltéséhez 2 éven belül, olyan bérlők beköltöztetésével, mint a Techtronic Industries Kft. és a Hasznaltauto.hu.

Szeretnék köszönetet mondani az erőfeszítéseikért, és professzionális hozzáállásukért, nagyra értékelem. Mindenképpen ajánlani fogjuk Önöket partnereinket.

Claudia Nador
Managing Director

Köszönjük az alapos utánajárást és a tánacsokat! 

Vorobcsuk Zoltán
Head of Sales

További esettanulmányok

Felépítettük, feltöltöttük, eladtuk

2 prémium lokáció | 70 iroda helyiség | 2300 nm iroda
1

A tanácsadás értéke a valódi üzleti előny

3 gyakorlati példa
2

Tower Commercial Leasing

1132 Budapest, Váci út 22-24.
Tel.: +36 1 808 9440

www.tclbudapest.com

Ide jön a szám programból

© 2017 Tower Commercial Leasing | Minden jog fenntartva