Megbízható partner a Budapesti irodapiacon

Lépjen kapcsolatba velünk

Ide jön a szám programból

Kérdése van?

Elküldöm

Esettanulmány

A tanácsadás értéke a valódi üzleti előny

Az ügyfeleknek azonnali és konkrét gyakorlati megoldásra van szüksége, bérlőknek és tulajdonosoknak egyaránt. Kevés fontosabb szabály van az ingatlan-tanácsadó szakmában annál, hogy a tanácsadás lényege a gyors gyakorlati megoldás. Az ügyfélnek arra van szüksége, hogy valódi üzleti előnyt jelentő információt és segítséget kapjon, mégpedig a lehető legrövidebb időn belül. A TCL Csoport munkatársai tisztában vannak ezzel, ennek az egyszerű szabálynak a betartása számos sikeres ügyletet eredményezett tevékenységünk során.

 

Megoldás egy nap alatt

 

Ennek az irányultságnak köszönhetően kapta meg a cégcsoport például a Nitrogénművek Zrt. bérlőképviseletét. A nagyvállalat milliárdos tulajdonosa egy alkalommal személyesen tekintett meg egy budapesti irodát, amit egy multinacionális ingatlan-tanácsadó cég mutatott be neki. Azonban a bemutatás során nem tudtak azonnal válaszolni az ügyfél kérdéseire, ezért az együttműködés meghiúsult.

MOM iroda Nitrogenmuvek

Ezt követően kereste meg a Nitrogénművek Zrt. képviselője a TCL Csoportot. Munkatársunk azonnal reagált az igényre, így egy nap alatt megszületett a megállapodás, és a vállalatnak a MOM Parkban találtunk irodát. 

Még meg sem hirdették a területet...

 

Ugyancsak a gyors, megoldásorientált tanácsadásnak köszönhette a TCL Csoport a Diagnoscan Magyarország Kft. bérlőképviseletét. Az orvosi szolgáltatásokat nyújtó cég vezetője azzal a sürgős igénnyel kereste meg munkatársunkat, hogy a multinacionális anyacég legnagyobb európai központját szeretné Budapesten elhelyezni hónapokon belül, de hosszú ideje nem találnak megfelelő helyet az egyik nemzetközi ingatlan-tanácsadó segítségével.

Diagnoscan in Bank Center

Órákon belül megszületett a megoldás, és a társaságot ezt követően 10 évre leszerződtettük a Bankcenter bérlőjeként egy olyan irodaterületre, amit még meg sem hirdetett az irodaház. A gyors megállapodásba jelentős átalakítási költségek is bekerültek, ami ilyen rövid határidővel más esetekben lehetetlen az irodapiacon.

 

A válság kellős közepén

 

Gyors gyakorlati megoldásokat jelentő tanácsadásra nem csak a bérlőknek van szüksége, a bérbeadók is erre kényszerülnek. Egy kihasználatlan irodaház ugyanis óriási finanszírozási terhet jelent a tulajdonosoknak. Ezzel a kihívással szembesült a TCL Csoport a DC Officies esetében. A modern, 2009-ben épült irodaházat a válság kellős közepén sikerült befejezni, éppen akkor, amikor a bérlői kereslet drasztikusan megcsappant és jelentős irodakínálat uralta a piacot.

DC Offices

Az irodaház tulajdonosa azzal kereste meg cégünket, hogy hiába bízták meg az egyik legnagyobb nemzetközi ingatlan-tanácsadó céget, nem sikerült bérlőket találni. A TCL Csoport megbízása azonnal érezhető javulást eredményezett, és munkatársaink jelentős mértékben hozzájárultak az irodaház teljes feltöltéséhez 2 éven belül, olyan bérlők beköltöztetésével, mint a Techtronic Industries Kft. és a Hasznaltauto.hu.

Köszönjük az alapos utánajárást és a tánacsokat! 

Vorobcsuk Zoltán
Head of Sales

Szeretnék köszönetet mondani az erőfeszítéseikért, és professzionális hozzáállásukért, nagyra értékelem. Mindenképpen ajánlani fogjuk Önöket partnereinket.

Claudia Nador
Managing Director

További esettanulmányok

Több száz fős, exkluzív iroda hetek alatt

Ezt mi vis maiornak hívjuk, és megoldjuk.
1

A tanácsadás értéke a valódi üzleti előny

3 gyakorlati példa
2

Tower Commercial Leasing

1132 Budapest, Váci út 22-24.
Tel.: +36 1 808 9440

www.tclbudapest.com

Ide jön a szám programból

© 2017 Tower Commercial Leasing | Minden jog fenntartva